Reacția Elenei Udrea după noua cerere de arestare preventivă: „Avem de-a face cu o situaţie fără precedent în istoria juridică a României”

Data publicării:
elena udrea digi 28 oct

Noua cerere formulată de DNA către Parlament pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea reprezintă un exces. Avem de-a face cu o situaţie fără precedent în istoria juridică a României ca, pe numele aceleiaşi persoane, să se ceară atâtea mandate de arestare”, se precizează în postarea Elenei Udrea, semnată de „Echipa de comunicare”.

Udrea mai afirmă că „spectacolul generat astăzi ( luni, n.r.), prin noua cerere de arestare, face parte dintr-o strategie de a pune presiune pe completul de judecată de la Înalta Curte care va judeca mâine (marţi, n.r.) contestaţia depusă de avocaţii Elenei Udrea, în contextul în care există şanse foarte bune ca aceasta să fie aprobată”.

În absolut toate cazurile în care s-a cerut arestarea preventivă – o măsură cu caracter excepţional –, există doar denunţuri, nicio probă concretă. Mai mult, absolut toţi cei care fac denunţuri împotriva Elenei Udrea sunt liberi, mulţi având doar calitatea de martor – denunţător (nici măcar de suspecţi). Ceea ce poate crea impresia că, dacă faci declaraţii împotriva lui Udrea (indiferent dacă sunt adevărate sau nu), eşti scutit de a răspunde în faţa Justiţiei”, se mai menţionează în postare.

Pare evident că se doreşte „îngroparea Elenei Udrea în dosare”, iar această morişcă s-a pus în funcţiune după denunţul făcut la DNA pe 30 ianuarie împotriva generalului Florian Coldea şi după interviul acordat la Hotnews. Nu există nicio altă explicaţie pentru această desfăşurare abruptă a evenimentelor în condiţiile în care faptele imputate s-ar fi produs în urmă cu mai mulţi ani”, se mai afirmă în postarea de pe Facebook a Elenei Udrea.

Încă o cerere de arestare a Elenei Udrea. Procurorii vor să pună sechestru pe averea fostului ministru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri