Reacția PNL după desemnarea premierului Sorin Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
raluca_turcan_fb

Președintele Klaus Iohannis a semnat în această dimineață decretul prin care acceptă propunerea PSD și ALDE pentru funcția de premier și l-a desemnat pe Sorin Grindeanu candidat la această funcție. Președintele PNL Raluca Turcan spune că liberalii așteaptă „autonomie și bună credință” din partea premierului desemnat.

TURCAN SEFA LA PNL_N23 SURSA FACEBOOK

„Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni.

Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații.

PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie”, spune președintele PNL într-o declarație de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri