Recepţie la Cotroceni. Simona Halep şi Victor Rebengiuc, printre invitaţi

Data publicării:
simona halep la cotroceni

Consilieri de la Primăria municipiului Sibiu, dar şi colegi de catedră ai Primei Doamne au venit la recepţia de la Cotroceni. Profesorii au făcut şi previziuni în legătură cu modul în care Carmen Iohannis îşi va asuma noul rol:

„Un deliciu, un deliciu de femeie. Va sta deoparte. Când trebuie să se implice, se va implica cu certitudine”, spune o colegă de catedră.

Gazda evenimentului a rostit un scurt discurs în faţa invitaţilor săi:

„Vă mulţumesc pentru implicarea dumnevoastră în parcursul care a făcut posibilă ziua de azi. Fiecare dintre dumneavoastră, fiecare dintre cei din sală, v-aţi implicat, fiecare în felul lui. Vă felicit! Ați reuşit!”, a spus noul președinte al României.

Invitaţii au fost impresionaţi de discursul rostit în Parlament, la ceremonia de învestitură, de noul preşedinte.

Puiu Haşotti, senator PNL: „Un discurs excepţional. Cred că este cel mai închegat discurs şi este un discurs prezidenţiabil cu adevărat”.

Corneliu Dobriţoiu, senator PNL: „Mesajul preşedintelui în plen a fost deosebit de complex şi foarte profund şi ar trebui să dea motive serioase de reflecţie liderilor de partid. Acum, în perioada asta cu sarmaua, cu porcul, te mai gândesti... ar trebui gândit şi la altceva”.

Pe lângă oameni politici, Klaus Iohannis a invitat la Cotroceni şi actori.

Victor Rebengiuc, actor: „A fost un discurs extraordinar. Nu am auzit din partea niciunui politician român vreodată un semenea discurs. Avem sarcini precise cu toţii. Ştim că trebuie să muncim. Fiecare ştie ce are de făcut şi nu rămâne decât să-şi ducă munca la îndeplinire”.

Alina Gorghiu, noul lider al PNL: „A fost imnul cântat la pian. A cântat vals, compoziţie proprie. Invitatul acestei recepţii, tânărul care a cântat la Amsterdam. Au fost câteva momente drăguţe”.

Şi jucătoarea de tenis Simona Halep a participat la recepţie.

Întreg evenimentul a durat o oră, iar invitaţii au spus că recepţia a fost sobră, dar atmosfera plăcută.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri