Replica Elenei Udrea: "Sigur nicio femeie nu ar vrea acasă un bărbat ca Victor Ponta"

Data publicării:
udrea FB 2

 

„Domnul Ponta foloseşte acelaşi limbaj pe care îl are în camerele de hotel ale colegului său Negoiţă. (...) Nu ştiu câte femei îşi doresc să fie Elena Udrea, dar sigur niciuna nu ar vrea acasă un bărbat ca Victor Ponta”, a reacţionat Elena Udrea la declaraţiile premierului.

Colegii de partid ai Elenei Udrea au criticat şi ei afirmaţiile lui Victor Ponta. Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară, Ruxandra Dragomir, a anunţat că va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Îi solicit pe această cale Dacianei Sârbu să spună public ce părere are despre limbajul soțului său la adresa femeilor din politica românească și dacă susține un asemenea comportament”, spune fosta tenismenă într-un comunicat de presă.

E un loc deschis şi nu aş vrea să ne cadă vreo paraşută în cap de la domnul Băsescu. Ştiţi că el în ultimul timp ne atacă cu paraşutele. Cea mai mare insultă la adresa unei femei din România este să o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, o jignire mai mare pentru o femeie”, a aspus astăzi Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri