Săftoiu: Cât timp Bacalbașa este în Parlament nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc

Data actualizării: Data publicării:
Adriana Saftoiu
Adriana Săftoiu Foto: captură video

Cât timp Nicolae Bacalbaşa mai stă în băncile Parlamentului nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc, a precizat deputatul PNL Adriana Săftoiu. De asemenea, ea a amintit că nu este prima dată când social-democratul are ieșiri deplasate față de colegele din Legislativ. 

„Voi aţi văzut gestul lui Bacalbaşa de azi, în Parlament? De la tribuna Parlamentului? Reprezentantul PSD care, prin gesturi, sugera o atitudine absolut scabroasă la adresa femeilor! Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului (insul care striga atunci când o femeie vorbea de la tribună «eşti în călduri» şi doar de jenă nu redau aici alte invective) nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aibă loc!”, a scris Adriana Săftoiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat marţi, în cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe tema comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009, un atac dur și încarcat de cuvinte obscene la adresa opoziţiei. De asemenea, social-democratul s-a adresat unei colege din Parlament spunându-i că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene, potrivit News.ro. 

Parlamentarii USR au taxat gesturile celor doi şi au părăsit plenul reunit în semn de protest față de citez „nivelul suburban la care a ajuns Parlamentul”. Nicușor Dan, liderul celor de la USR, a anunțat că va cere sancțiuni în comisia de regulament pentru deputații PSD Nicolae Bacalbașa și pentru Corneliu Bichineț, de la PMP.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbaşa va reprezenta subiect de discuţie în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional de miercuri, în condiţiile în care nu este în regulă să existe astfel de ieşiri obscene în Parlament, unde parlamentarii „nu sunt pe persoană fizică”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri