Scandal la PSD: Mihai Sturzu, oprit la poartă

Data publicării:
mihai sturzu fb

Domnul portar mi-a spus că nu am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului. Mi se pare incredibil”, a spus Mihai Sturzu.

Întrebat în ce calitate participă la ședință, acesta a răspuns: „Sunt președintele TSD prin statut, membru în BPN, dar să nu te lase să intri la partid mi se pare... Orice membru trebuie să intre în sediu. Am început modernizarea cu dreptul, deci e perfect. Urmează să dăm afară pe toată lumea din partid. Chiar nu e ok. Nu mă așteptam la asta”.

După o discuţie cu Liviu Dragnea în şedinţa PSD, tonul lui Mihai Sturzu s-a schimbat. El a dat vina pe portar pentru incidentul de dimineaţă.

„A fost o chestiune minoră, s-a rezolvat repede. A fost o greșeală. E posibil să nu mă fi recunoscut (portarul, n.r.). Nu cred că cineva are ceva cu mine în PSD doar pentru că am spus un lucru pe care îl cred”, a mai spus Mihai Sturzu.

Şeful PSD dă şi el vina pe angajaţii de la partid pentru acest incident. În acelaşi timp, le cere social democraţilor să fie cumpătaţi atunci când fac declaraţii.

„I-am sfătuit pe colegii mei să aibă simțul măsurii și proprietatea vorbelor. Niciodată nu s-a interzis accesul nimănui, ba dimpotrivă. Despre domnul Mihai Sturzu numai de bine. Nu avem nicio problemă”, a spus Liviu Dragnea, președintele PSD.

La congresul de ieri, Mihai Sturzu a cerut repetarea scrutinului care a dus la desemnarea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. Motivul? Ar fi fost bine să fie măcar doi candidaţi, spunea liderul tinerilor social-democraţi.

„Am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta este comunismul, oameni buni! Acest congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comunismul. Oameni buni, vă propun ca acest congres să nu valideze alegerile de săptămâna trecută”, a spus liderul TSD.

Propunerea lui Mihai Sturzu nu a fost prea bine primită de delegaţii de la congresul PSD. Sturzu a pierdut şi alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte de partid, deşi a fost votat de 1090 de delegaţi din cei peste 4000 prezenţi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri