Schimb de replici între Liviu Dragnea și Dacian Cioloș

Data actualizării: Data publicării:
CIOLOS DRAGNEA AGERPRES
Foto: Agerpres

Tensiunile dintre Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea se acutizează. După schimbul de replici despre posibila fraudare a alegerilor, acum au intrat în conflict din cauza campaniei de donaţii pentru sculptura „Cuminţenia Pământului” şi a tinerilor care lucrează voluntar pentru Guvern.

„Cei 100.000 de donatori care au fost traşi pe sfoară şi toţi românii au dreptul să afle răspunsuri din partea Guvernului. (... )De ce evitați să le răspundeți românilor care, cu bună-credință, au răspuns apelului dumneavoastră și au donat bani, iar acum se fac glume pe seama lor și sunt numiți „Păgubiții Brâncuși"?” - îl întreabă liderul PSD pe Dacian Cioloș.

Răspunsul premierului vorbeşte şi despre campania pentru Cuminţenia Pământului şi despre activitatea tinerilor de la Guvern, despre care liderul social-democrat susţinea că sunt „postaci”.

„În timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta Cuminţeniei Pământului - nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziție decurge firesc, conform legii, pentru că acest guvern nu ştie să facă lucrurile altfel şi nici nu vrea să înveţe de la PSD - la Guvern, „postacii” (citat Liviu Dragnea) lucrează. Pe scurt, zeci de specialişti IT, bursieri şi voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hăţişul birocratic din administraţia noastră, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au încheiat contracte strâmbe pe vremea guvernului PSD”, a scris pe Facebook premierul Dacian Cioloș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acestea nu sunt primele contre între preşedintele celui mai mare partid din România şi premier. Liviu Dragnea i-a reproşat des lui Dacian Cioloş că s-a implicat în campania electorală, iar prim-ministrul i-a spus că lansează probleme doar ca să se sperie populaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri