Ședință importantă pentru PNL

Data publicării:
alina_gorghiu_-pnlro

Liberalii se reunesc, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, pentru a o valida oficial pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte unic al formaţiunii politice.

În ședința de astăzi, PNL va oficializa măsurile luate după demisia lui Vasile Blaga din funcția de co-președinte al partidului și de șef de campanie pentru alegeri.

În consecință, în ședința de astăzi va fi validatp decizia ca Alina Gorghiu să preia preşedinţia unică a partidului, până după alegeri. De asemenea, Daniel Buda, cel care a fost împuternicit să semneze alături de aceasta listele la parlamentare, va deveni prim-vicepreşedinte al partidului.

Sunt aşteptaţi să susţină discursuri Alina Gorghiu, secretarul general Ilie Bolojan şi noul şef de campanie, Gheorghe Falcă. De asemenea, și minsistrul Vlad Voiculescu va ține un discurs despre starea de sistemului de sănătate.

Liberalii vor prezenta şi câteva din temele centrale ale programului de guvernare al partidului, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă. Programul de guvernare, elaborat sub coordonarea lui Cătălin Predoiu, a fost finalizat, dar urmează să fie prezentat în detaliu, pe domenii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri