Şerban Nicolae se retrage din cursa pentru şefia PSD

Data publicării:
Serban Nicolae senator PSD agerpres septembrie 2015

Șerban Nicolae argumentează că alegerea președintelui PSD de către toți membrii din partid îi creează avantaje lui Liviu Dragnea și, mai mult decât atât, blochează șansele celorlalți candidați.

Senatorul mai spune că ceilalți candidați care aspiră la șefia PSD nu au avut timp să-și facă campanie electorală, să meargă în teritoriu ca să vorbească cu membrii de partid pentru a le explica intențiile lor. Acest lucru Liviu Dragnea a apucat deja să-l facă în calitate de președinte interimar al PSD.

Șerban Nicolae este nemulțumit și de faptul că deja există organizații care au anunțat că îl sprijină pe Liviu Dragnea, deși până în acest moment nu a făcut vreun anunț oficial că va candida la șefia PSD. Cu toate acestea, liderul interimar al partidului a anunțat recent că va face acest lucru, duminică, în județul Teleorman.

Ieri, Robert Negoiță și-a retras și el candidatura de la alegerile pentru președinția PSD. „Fac parte din echipa Liviu Dragnea şi îl susţin împreună cu PSD Bucureşti în acest demers”, a transmis primarul sectorului 3. El  își anunțase candidatura cu un atac la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri