Sorin Grindeanu, contrazis de Guvernul Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu taiat

Un neadevăr rostit de la tribuna Parlamentului de premierul Sorin Grindeanu... Ca să decredibilizeze opoziția, a declarat că Guvernul nu a luat niciodată în discuție o ordonanță de urgență privind grațierea. Deși ea există și a fost chiar obiectul unei dezbateri publice la Ministerul Justiției.

Sorin Grineanu, prim-ministru: „În primul rând mă aşteptam la o abordare mai profesionistă din partea PNL atunci când vine vorba de lucruri serioase. Domnule Predoiu şi stimaţi colegi din PNL, nu a fost niciodată vorba despre o ordonanţă pe graţiere. Cred că cineva din interiorul PNL, cu mai multă credibilitate şi competenţă, putea să susţină această moţiune”.

grindeanu facsimil

Nu numai că ordonanța de urgență privind grațierea a fost luată în discuție, dar ca dovadă ea este încă publicată pe site-ul Ministerului Justiției. A fost pusă acolo acum trei săptămâni, pe 18 ianuarie, în aceeași zi în care pe site-ul Ministerului Justiției era pusă și ordonanța care modifică și codurile penale.

Pe site-ul Ministerului Justiţiei, la secţiunea dedicată comunicatelor de presă, acest proiect a fost postat în data de 18 ianuarie, iar opt zile mai târziu s-a anunţat că dezbaterea publică va avea loc în data de 30 ianuarie la sediul ministerului.

Atât proiectul, cât şi nota de fundamentare, sunt încă pe site-ul Ministerului justiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri