Sputnik: "Liviu Pleșoianu - propus premier!"

Data actualizării: Data publicării:
plesoianu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democratul Liviu Pleşoianu se bucură, din nou, de atenţia unui site al propagandei ruse, în contextul crizei din PSD. De remarcat că premierul Mihai Tudose iese din nou şifonat din articolele Sputnik.md.

plesoianu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"Acum câteva ore, cunoscuta juristă a apreciat favorabil comentariile extrem de critice al lui Liviu Pleșoianu la adresa controversatului Mihai Tudose: Și Liviu Plesoianu, ca și mine, ne-am săturat să avem dreptate tot timpul, Domnule Dragnea! Iar ca urmare, Ingrid Mocanu vine cu o propunere în premieră, foarte bine primită de cei care au citit nota: Liviu Pleșoianu, premier", scrie site-ul rusesc Sputnik.

Asta, după ce pregăteşte terenul cu un portret măgulitor făcut lui Mocanu: "Personalitate combativă, fosta directoare în ministerul Justiției, consilieră a lui Gabriel Oprea și vicepreșinte (sic!) al ANRP, Ingrid Mocanu, devenită în ultima vreme o prezență extrem de vizibilă în mass media și pe rețelele de socializare, îl critică dur pe premierul Mihai Tudose".
Parte a propagandei de la Kremlin, site-ul nu se aruncă în evaluarea şanselor lui Pleşoianu, dar nu se abţine totuşi să noteze că avem în faţă o propunere "venită nu chiar de la oricine…"

Dar cine este, de fapt, Ingrid Mocanu? Câteva răspunsuri, AICI.
Liviu Pleşoianu l-a criticat dur pe Mihai Tudose, după intervenţiile televizate în care premierul a anunţat remanierea unor miniştri. Anterior, tirul să se îndreptase către ambasadorul SUA, Hans Klemm, poziţie mediatizată rapid şi de Sputnik.
Deputatul Pleşoianu este promovat intens de instrumentul de propagandă al Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri