Starea nației | Un nou element în Tabelul lui Mendeleev: Caty 13

Data publicării:
Ecaterina Andronescu in Senat_parlament_08_INQ_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ecaterina Andronescu, singurul senator care a votat în favoarea Ordonanței de urgență cu numărul 13. Singurul din 120 de senatori. Asta da atitudine!

Păcat că nu și-a explicat opțiunea, ca să știm exact cum a făcut alegerea. A votat din convingere? Poate din greșeală? A dat cu banul? N-a fost Marean Vanghelie alături, să-i explice legea?

Deși, dacă stăm să ne uităm la dosarul Microsoft, de exemplu, doamna Caty ar trebui să fie la curent cu noțiunea de abuz în serviciu, cheia Ordonanței 13, elementul care a scos atâta lume în stradă, spune Dragoș Pătraru, la emisiunea Starea nației.

Totuși, altceva surprinde și mai tare în decizia doamnei Andronescu de a vota în favoarea faimoasei ordonanțe. Și anume, asta: „Sper să se găsească soluția cea mai profesionistă și corectă cu putință. După opinia mea, cred că a fost o greşeală această ordonanţă, a fost greşeală şi pe fond şi cred că dacă preşedintele Dragnea o corectează, face ceea ce trebuie.”

Deci acum două săptămâni, Ordonanța 13 i se părea Ecaterinei Andronescu o greșeală totală. Acum, aceeași Ecaterina Andronescu votează în favoarea Ordonanței.

Doamnă, ce se-ntâmplă? Sunteți de 20 de ani în politică, tot așa ați votat și până acum? Ori sunteți un fel de Ponta, care avea o viziune ca premier și alta ca deputat? Deci, ca Ecaterina Andronescu, ordonanța vi s-a părut o greșeală. Ca Abramburica, însă, ați votat în favoarea ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri