Stere Gulea: „În Teleorman nu mai ai loc de Dragnea”

Data actualizării: Data publicării:
161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_cu ochelari - 08_INQUAM_Octav_Ganea_

Regizorul Stere Gulea a vorbit despre Liviu Dragnea, plecând de la discuția despre afirmația făcută de actrița Luminița Gorghiu în filmul „Sunt o babă comunistă” - „comunismul mi-a dat casă”.

Stere Gulea spune că un astfel de personaj, Emilia, nu ar putea să susțină Guvernul de astăzi pentru că „s-ar fi întrebat dacă omul ăla nu minte”.

„Problema nu este a acestor oameni (...) problema este a acestor politicieni care de 27 de ani mint și sunt oameni care îi cred. Mint cu o nerușinare nemaîntâlnită, îmbogățindu-se într-un mod absolut incredibil... latifundii. În Teleorman, unde trebuie să mă duc să filmez, nu mai ai loc de Dragnea. El spune: n-am, dragă, nimic acolo... Dacă stai de vorbă cu om dintr-un sat de acolo spune: păi e a lui Dragnea. Tot Teleormanul e al lui Dragnea? Dacă omul simpluspune chestia asta...”, a spus regizorul Stere Gulea, la emisiunea „În fața ta”.

Întrebat cum este privit președintele PSD în județul în care a fost președinte de Consiliu Județean, regizorul a spus că „e temut. Asta știu. E temut”.

Presa a relatat în trecut că Liviu Dragnea are în Alexandria un domeniu de 7000 de metri pătrați. În curtea casei se regăseşte şi o piscină executată la comandă, care este înconjurată de o casă de oaspeţi. În curtea conacului se mai află și un teren de tenis cu nocturnă.

La poarta principală, paznicul domeniului beneficiază şi el de o casă proprie.

Urmăriți emisiunea integrală aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri