T. Băsescu, despre vizita lui V. Ponta şi L. Dragnea în zonele inundate: "Au fost penibili"

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea barca teleorman

„Frate, când te-ai dus la inundaţii, ştii că te poţi uda până la chiloţi, păseşte pe unde a păşit şi omul, că oamenii ăia, în comună, să ştiţi că prin apa aia au circulat ca să mai salveze ce pot salva”, a comentat Traian Băsescu la Adevărul Live prezenţa premierului Victor Ponta împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea în zonele afectate de inundaţii în judeţul Teleorman.

Şeful statului a mai spus că Ponta şi Dragnea „au fost penibili ca apariţie”.

„Sper că nu inutilă”, a adăugat Traian Băsescu, precizând că el nu a mers în zonele afectate de inundaţii pentru că „s-ar fi politizat acest lucru”.

Despre eficienţa prezenţei preşedintelui sau a premierului într-o zonă calamitată, Traian Băsescu a spus că, în primul rând, printr-un astfel de gest arăţi oamenilor că eşti alături de ei.

„Oamenii îşi pun încrederea în Dumnezeu, dar ştiu că nu Dumnezeu face diguri, tot Guvernul şi politicienii vor lua decizia de a se face un dig”, a spus el.

Traian Băsescu a povestit când a fost la inundaţii la Săuceşti, în judeţul Neamţ, când „s-a înfuriat pe un sătean, care cerea să i se tencuiască şi casa”.

„Ştiu că m-am înfuriat atunci şi nu am avut cea mai adecvată poziţie, dar asta e, sunt şi momente de genul ăsta”, a spus preşedintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri