T.Băsescu: Klaus Iohannis și Victor Ponta, doi nesăbuiți

Data publicării:
basescu fb maini

 

Foto: Facebook

Actualizare 23.00. Traian Băsescu a postat o completare la postarea în care îi numea pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Victor Ponta „doi nesăbuiți”. „Erdogan să propovăduiască islamismul în Turcia, nu într-o ţară creştin-ortodoxă.
Ponta, sigur te-ai operat la picior şi nu la cap?”, a scris Băsescu pe Facebook.

Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lângă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lî...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, July 9, 2015

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vârf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu vă ajută să vă imaginaţi tineri români eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte îi răspunde și liderului spiritual al comunității musulmane din România, Muftiul Iusuf Murat, care spune că fosul şef al statului face afirmaţii fără a se fi documentat. „I-aș sugera să se documenteze mai bine în privința proiectului nostru. Și putea să mă contacteze direct, sau prin consilierii pe care îi are, să îi explicăm, într-un mod foarte concret, care este inițiativa noastră”.

Planul celei mai mari moschei din România. Traian Băsescu, contrazis de Muftiul României

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani și Europa Centrală?”, spune Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri