T. Băsescu: La prezidențiale, pe unul ca V. Ponta riscă să îl bată un candidat ca E. Boc

Data publicării:
boc si ponta - 3295221-Mediafax Foto-Bogdan Maran

Actualul candidat al USL, Crin Antonescu, nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale, afirmă şeful statului.

Crin Antonescu și-a incheiat mandatul, va rămâne doar candidat. Nu mai poate câștiga”, a spus preşedintele, potrivit evz.ro.

În aceste condiţii, Traian Băsescu anticipează că PSD va avea un candidat propriu. „Probabil pe Ponta, dar își micșorează șansele cu Ponta”, a apreciat șeful statului.

Preşedintele afirmă însă că şi Victor Ponta are multe dezavantaje.

Marea lui pasiune este să sară într-un avion și să meargă unde este primit. Gândiți-vă cum se uită oamenii la când știu: este artizanul loviturii de stat de stat, ăsta este liderul formatiuni politice care a facut un prioeict de revizuire a Constituției care duce România cu 50 de ani înapoi, este ldierul de la București cu două plagiate”, a spus T. Băsescu.

Președintele a numit şi un potenţial candidat al dreptei care ar putea câştiga în faţa liderului PSD:. „Pe unul ca Ponta riscă să îl bată un candidat ca Emil Boc, care este mai așezat, cinstit, nu minte”.

Şeful statului crede că Emil Boc ar putea fi un candidat mai bun decat Mihai Răzvan Ungureanu, cu o condiţie.

Poporul ăsta nu e un popor pe care îl poți păcăli la nesfârșit și va înțelege că dacă s-au luat acele măsuri, nu a vrut Boc să le ia și nu a vrut Băsescu. Eu cred ca Boc va fi reevaluat chiar dacă a a fost umilit și înjurat”, a mai spus Traian Băsescu.

Conform deciziei Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu este candidatul oficial al USL la prezidenţiale.

PDL nu a desemnat încă un candidat, iar Emil Boc nu şi-a anunţat până acum o intenţie în acest sens.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri