Tăriceanu, despre discuţia cu Iohannis: "Nu pot să dau detalii, dar logica simplă vă ajută". Reacţia lui Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu - fbb

Călin Popescu Tăriceanu susţine că, împreună cu Daniel Constantin, a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, că întâlnirea nu a avut loc la Palatul Cotroceni şi a punctat că nu el a fost cel care a solicitat discuţia.

tariceanu - fbb

ACTUALIZAERE - Într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, preşedintele Iohannis nu a dorit să ofere detalii despre discuţia la care a făcut referire Călin Popescu Tăriceanu.

 

„Am văzut astăzi ştiri că m-am întâlnit cu preşedintele Iohannis. Astăzi, în niciun caz, pentru că din câte ştiu preşedintele e la Bruxelles. În această perioadă poate anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am avut o discuţie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât nu am ce să vă spun pentru că poziţia noastră oficială v-am comunicat-o mai devreme”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului a ţinut să precizeze că discuţia cu şeful statului nu a fost instituţională.

„Nu am plecat de la nicio premisă, pentru că eu nu am solicitat, nici Daniel (Daniel Constantin - n.r.) această discuţie. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât, îmi pare rău, nu am să pot să vă spun. Nu pot să vă dau alte detalii, dar cred că logica simplă vă ajută în chestiunea asta, având în vedere că am fost împreună cu Daniel Constantin, nu a fost o discuţie instituţională”, a subliniat Tăriceanu. 

ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, a obținut 20 de mandate de deputat și 9 mandate de senator în urma alegerilor de duminică. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri