Teodor Atanasiu: Sper ca cei de la PDL să vină alături de PNL, pentru construirea unui partid de dreapta puternic

Data publicării:
teodor atanasiu - mfax

 

După rezultatele de la europarlamentare eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înţeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune ca să-şi menţină aleşii locali şi parlamentarii şi pentru a putea construi astfel un partid de dreapta puternic. Altfel, va continua hemoragia la ei”, a declarat vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, potrivit Mediafax.

„Cei de la PDL să zică: suntem partid liberal ca şi voi, vrem să fuzionăm cu PNL, să ne confundăm cu istoria de 150 de ani a liberalismului românesc şi să facem împreună o treabă. Eu vă spun că astăzi a început o mică hemoragie în PDL, stopată pentru că vin europarlamentarele. După aceea ea se va accentua, adică plecările pot să fie masive daca nu se întâmplă acest lucru (fuziunea - n.r.), deoarece oamenii nu văd o perspectivă”, a afirmat senatorul liberal.

Atanasiu şi-a manifestat speranţa ca Guvernul să fie schimbat în acest an cu o moţiune de cenzură.

„Altfel, de la anul vom asista la ceea ce ne temeam (...), la renunţarea la cota unică şi la revenirea la impozitul progresiv în România. Atunci şi ultima urmă de atracţie pentru investitori va dispărea” a declarat Teodor Atanasiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri