Tomac: Iohannis a demonstrat că este un politician slab. Nu e capabil să lupte cu ciuma roșie

Data publicării:
tomac

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, susţine că desemnarea lui Mihai Tudose ca premier de către Klaus Iohannis arată că preşedintele este un politician slab în urma căruia nu vor rămâne decât ani irosiţi de către România.

„Iohannis nu a scăpat de sindromul USL! Nu cu mult timp în urmă, ieşea în stradă, mimând că înţelege cât rău face PSD ţării. Astăzi, a demonstrat că este un politician slab, care nu este capabil să lupte cu ciuma roşie”, a scris, pe Facebook, Eugen Tomac.

El îl acuză pe preşedinte că a ratat şansa de refuza numirea unei mediocrităţi în fruntea Guvernului.

„A-l numi pe Tudose premier este totuna cu a-ţi decide ieşirea din scenă într-un mod jalnic. Putea refuza să numească o asemenea mediocritate. Avea această şansă! După Iohannis nu va rămâne nimic mai mult decât nişte ani irosiţi şi o ţară marginalizată, trimisă pe nedrept la periferia Europei”, a mai scris Tomac.

PMP este singurul partid de opoziţie care a mers la consultările de la Cotroceni cu o propunere pentru postul de prim-ministru, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a postat pe Facebook CV-ul lui Mureşan la care a alăturat două fotografii, una a lui Mureşan, cealaltă a lui Mihai Tudose.

„PMP a propus preşedintelui Iohannis nominalizarea lui Siegfried Mureşan pentru funcţia de Prim Ministru, europarlamentar PMP, 36 de ani, generaţia Macron şi Trudeau (PM Canada). Anexez CV-ul lui Siegfried Mureşan şi, pentru completarea imaginii, comparaţi cele 2 poze. Sperăm că propunerea PMP va întruni votul tuturor partidelor membre ale Partidului Popular European, al cărui purtător de cuvânt este (PNL, UDMR, PMP), dar şi al USR”, a scris fostul şef al statului.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri