Traian Băsescu a fost azi la sediul PMP

Data publicării:
basescu-pmp-2

„A venit de mai multe ori în ultima perioadă şi astăzi şi ne-a urat succes pentru că noi, mâine, organizăm conferinţe judeţene în patru judeţe, respectiv în Maramureş, Neamţ, Tulcea şi Argeş şi dânsul a venit să ne ureze succes în alegeri şi să ne organizăm bine", a spus Onaca despre vizita lui Băsescu la sediul PMP.

Dorel Onaca speră ca, după alegerile parlamentare, PMP să poată oferi „cel mai competent prim-ministru al României".

El a mai spus că PMP împreună cu Traian Băsescu vor să construiască acestă mişcare populară ca un nou curent politic.

Traian Băsescu nu a făcut declaraţii presei la plecarea de la sediul PMP, precizează Mediafax.

Mai mulţi lideri ai PMP au declarat că nu ştiau despre faptul că Traian Băsescu va veni la sediul PMP, majoritatea fiind plecaţi în teritoriu.

La începutul lunii, fostul președinte Traian Băsescu a participat la congresul Partidului Mișcarea Populară. Este prima apariție publică a lui Traian Băsescu de la declanșarea scandalului în care este implicată Elena Udrea, președintele suspendat al PMP.

„Vreau să îi mulțumesc Elenei Udrea. Sper să se bucure de condiții corecte să se apere și să demonstreze că este un om cinstit”, a declarat Traian Băsescu la congres. Partidul Mişcarea Populară a făcut atunci primul pas pe scena politică fără Elena Udrea, alegându-și un nou preşedinte după ce Elena Udrea s-a autosuspendat în urma problemelor cu justiţia. În funcția vacantă de lider al formațiunii a fost ales Eugen Tomac, singurul înscris în cursă.

Traian Băsescu a vizitat-o pe Elena Udrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri