Traian Băsescu: Arestarea fratelui meu a fost un moment dificil. Justiția va demonstra că nu a luat bani

Data publicării:
mircea si traian basescu crop mfax

Preşedintele a fost întrebat, în ultima conferință de presă susținută la Cotroceni, care a fost cel mai dificil moment din mandatele sale. ”În 2010, când nu ne mai puteam împrumuta de pe piaţă sau ne puteam împrumuta pe câte 30 de zile, cu dobânzi de 19 sau 20 de procente şi când am fost puşi în faţa unei alternative, dând afară într-o zi 200 de salariaţi din sectorul public, ori reducem salariile cu 20%. Din păcate, explicarea a fost catastrofală, dar asta a fost realitatea şi m-a pus şi atunci şi mai târziu, într-o situaţie extrem de dificilă", a declarat Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Şeful statului a ţinut să precizeze că "a mai fost un moment foarte dificil": "Nu vă ascund, ziua în care a fost arestat fratele meu, eu ştiind, însă că nu a luat bani", a precizat el.

Președintele a menţionat că fratele său nu a luat bani. "Era vorba de bani pe care i-a primit şi-i dădea familiei Bercea. Se va demonstra acest lucru. (..) Va demonstra justiţia. Îmi permit să spun lucrul acesta acum, când mai sunt câteva ore până termin mandatul. Am spus că voi vorbi când îmi termin mandatul. Mai sunt câteva ore şi eu cred că nu influenţez justiţia", a comentat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că este vorba despre o "înscenare" și a învinovățit Antena 3 pentru aceasta. 

În prezent, Mircea Băsescu este cercetat în arest la domiciliu. El cere în instanță, pe de altă parte, daune de un milion de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri