Băsescu: ONG-urile, lovite de o "tornadă propagandistică"

Data actualizării: Data publicării:
traian basescu fb

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a publicat un mesaj pe o rețea de socializare în care vorbește despre „tornada propagandistică” declanșată asupra ONG-urilor. Traian Băsescu precizează ca este transmis un „mesaj mincinos că ONG-urile finanţate de Soros trădează, dezmembrează şi vând ţara.”

traian basescu fb crop

„Mizeria din politică este deliberat întinsă de aşa numiţi patrioţi, peste ONG-urile care au avut contribuţii importante la evoluţia democraţiei în România.

Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică susţinută de parlamentari versaţi precum domnii Deaconu, Ghiţă şi Savu, liderii unui partid care speră să intre în parlament cu mesajul mincinos precum că ONG-urile finanţate de Soros trădează, dezmembrează şi vând ţara.
N-am văzut ceva mai josnic, având în vedere că în mare parte aceste ONG-uri au fost şi sunt implicate în consolidarea societăţii civile şi a democraţiei româneşti, încă insuficient consolidate”, a scris fostul președinte, Traian Băsescu, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri