Traian Băsescu îi atacă pe Ioan Rus și pe foștii miniștri ai Transporturilor din PSD și PNL: „Comisia Europeană le-a dat cu hărţile în cap”

Data publicării:
BASESCU FIREA PARCHET

Penibilii de la transporturi – poate subiect la consultări ?Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Şova, Relu Fenechiu şi, în...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, April 16, 2015

Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Şova, Relu Fenechiu şi, în sfîrşit, ultimul pe listă, adus cu mari sacrificii de la Cluj pentru a completa galeria de incompetenţi de la Transporturi, Ioan Rus, au vânturat românilor hărţi cu mii de kilometri de autostrăzi. De fiecare dată, Comisia Europeană le-a dat cu hărţile în cap, etichetîndu-i ca fiind incompetenţi.

România are master-planul pentru construcţia de autostrăzi adoptat prin OG nr. 16/1999. Guvernele PSD-iste au adăugat la anexa acestei ordonanţe tot soiul de bazaconii conform intereselor baronimii, dar şi pe măsura incompetenţei miniştrilor Transporturilor care n-au priceput elementarul, că pot utiliza bani europeni prioritar pentru autostrăzi care fac parte din coridoarele pan-europene IV şi IX (ca de altfel şi la calea ferată)”, scrie Traian Băsescu.

Până una alta, domnule Ioan Rus, daţi în lucru : Piteşti – Rm.Vîlcea – Sibiu / Ploieşti – Buzău – Focşani – Albiţa şi Centura Bucureşti - Sud, autostrăzi încă neexecutate faţă de master-planul din 1999 şi pe care trebuie să le facem. Altfel nu primim bani europeni pentru alte autostrăzi”, se arată în postarea fostului președinte.

Oare vom avea o anchetă a corpului de control al PM sau a DNA pentru contractul Bechtel sau rămînem cu gogoaşa lui Şova – precum că s-ar fi pierdut contractul original?”, încheie Traian Băsescu.

Într-un mesaj postat mai trârziu pe pagina de socializare, fostul președinte a arătat că el a fost primul ministru al Transporturilor care a inițiat un program de construire de autostrăzi după 1989.

Pentru propagandiştii mincinoşi care susţin că eu nu am vrut construcţia de autostrăzi în România. Iată proba minciunii...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, April 16, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri