Traian Băsescu îi atacă pe liderii PSD şi PDL

Data publicării:
Traian Basescu 13.09

Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară organizează, în perioada 12-14 septembrie 2014, Şcoala de Vară. Aceasta se desfăşoară în Mamaia, lucrările au loc la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment participă Preşedintele României, Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, precum şi lideri ai PMP.

Traian Băsescu i-a atact dur pe Victor Ponta şi pe liderii PSD, dar i-a criticat şi pe oficialii PDL şi PNL, în vreme ce a găsit timp pentru a oferi tinerilor prezenţi câteva sfaturi de viaţă. Totul la şcoala de vară a PMP, unde şeful statului a venit pentru a face campanie electorală în toată regula pentru Elena Udrea.

Vorbind despre casa pe care Victor Ponta şi-ar fi construit-o la Cornu, Traian Băsescu a speculat că scopul premierului a fost acela de a spăla bani.

"A facut-o ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine. E o caracteristică a PSD, dar şi a activului lor. Ura împotriva statului, a justiţiei, legii. Ei vor legea să o faca ei pentru ei şi neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru ţară. Ăsta e si obiectivul major al lui Victor Ponta şi al lor, castigarea preşedinţiei pentrua a putea pune sub control justiţia", a spus Traian Băsescu.

"Nu e deosebire de cum gandeste Victor Viorel Ponta si Voiculescu, sau cu Voicu care trafica sentinte", a adăugat şeful statului.

______

Alte declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu: 

Avem 106 milioane euro pentru locuri de munca pt trineri in doi ani. cat credeti ca s-a cheltuti pana cum??? ZERO. programul transmis de guvern Comisiei nici macar nu e aprobat, e nepermis.Bani astia ar fi trebuit destinati tinerilor din trei regiuni-sud,vest,centru , unde somajul in randrul tinererilor este peste 25%.

Daca as fi in locul vostru, as face zilnic proteste la guvern pt ca nu sunt bani decat pentru 2 ani, altfel ii pierdem, se realoca altor tari.

Avem deficiente de intelegere a prioritatilor, nimeni nu spune ca nu avem probleme sociala, dar problematcia sociala se rezolva chipurile catre cei care sigur merg la vot si fara prioritate catre tineri, care presupune PSD, nu prea merg la vot sau nu voteaza cu ei. o astfel de abordare e necinstitita, inumana.

Sa-ti cumperi o casa , eu nu spun ca nu este o prioritate, dar in opinia mea reflexul romanului diminueaza major mobilitatea fortei de munca in Romania, uitati-va la americani, isi iau trei valize au plecat  ca au gasit un loc de munca bine platit. Deja in Romania s-a ajuns la un nivel de disponibil de locuinte de inchirere ridicat, dar nivelul chiriei e ridicat fata de salariul pe care il poate lua un tanar.

Sa nu va educati in spiritul prima data vreau casa , ci vreau salariu si loc munca, e esential si daca am loc de munca pot sa imi fac  casa. 

E bine sa fii mobil ca optiuni pt un loc de munca, poti gasi la IASI, de ce a sa ma leg de casa de la SATU MARE?Cei care au vile la Predeal, Snaia,Breaza, unde e Ponta, Nastase .... la CORNU.esti sacrificat sa iti faci concediul unde ai vila. cu banii pe vila poti face conceidul toata viata...unde vrei.. trebuie sa te duci in acelasi an in acelasi loc numai ca nu mai platesti...chiria.

In timpul crizei somajul in romania era 6.8 iar acum a ajuns la 7.1 dupa ce romania este stabilizata. de ce am ajuns aici, ?? pt ca nu am creat locuri de munca.

Cresterea TVA a fost o solutie franarea importurilor destinate consumului, si  cresterea veniturilor bugetare, exportam cu 10 miliarde de euro fata de cat importam, sistemul era debalansat.

Ne-am ferit sa punem taxe directe pe companii, ca taxa pe stalp sau acciza pe carburant care sa franeze economia.Sansa celor care sunt azi la guvernare este ca desi noi am fost nepopulari am pus Romania pe crestere economica si ei se duc in pomeni electorale in loc sa faca investitii,in speranta ca vor dau Romaniei un presedinte, numit Victor Ponta din pacate.Saracul, daca ar fi un presedinte inca ar fi.. dar e Victor ponta, e o incercare de cumparare, ei asa stiu sa pretuiasca poporul, cumparand voturi, pana mai incoace mergeau cu galeti, acum rezolva lcururile mai simplu, direct din bugetul de stat, pt ca bugetul lor este al lor si al votantilor lor, nu al tarii...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri