Traian Băsescu: "Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare să mănânce mazăre"  

Data publicării:
victor ponta bucuros -Mediafax Foto-Gabriel Petrescu-1

 

„Marea problemă a PSD este că el, ca partid mare, nu are un comportament democratic. Este exact mesajul pe care ni l-au dat şi americanii, dar pe care îl găsiţi în Strategia de apărare a României, şi anume controlul grupurilor nelegitime asupra deciziei guvernamentale. Asta se întâmplă în PSD. Acum, marele barcagiu Ponta s-a dus la mare să mănânce mazăre, să-i dea portul, pentru că e ultimul lucru pe care nu îl avea măscăriciul naţional pe litoral. Nu e în regulă”, a spus Traian Băsescu, la o emisiune televizată.

(VIDEO: Victor Ponta, declaraţii făcute la Constanţa: Am fost aici in 2012 cu Radu (Radu Mazăre – n.r.) când am dat nişte chei, apartamente unor oameni amărâţi şi v-am zis atunci: <Mazăre la primărie şi Băsescu la...>”)

El a mai declarat că „apărarea baronilor aduşi în faţa procurorilor, poziţiile extrem de ferme ale lui Ponta de a susţine acest baronet corupt sunt semnul că România riscă să intre sub controlul politic al unor grupări nelegitime”.

Traian Băsescu a mai afirmat că premierul Ponta nu este nici măcar o marionetă, pentru că atunci când nu te uiţi la ea, dă din mâini şi dă aparenţa că ar fi independent.

(VIDEO: Victor Ponta, la Constanţa)

Victor Ponta este un supus al două linii extrem de negative, baronetul corupt din teritoriu şi trusturile media, iar supunerea faţă de Voiculescu este catastrofală din punctul de vedere al credibilităţii în rândul partenerilor noştri”, a mai spus preşedintele.

Premierul Victor Ponta se află, joi, în judeţul Constanţa, unde a inspectat lucrările la podul de la Agigea, va merge în cartierul de locuinţe sociale Henry Coandă, la una dintre pasarelele pietonale aflate în construcţie la Mamaia şi pe faleză, unde de asemenea au loc lucrări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri