Traian Băsescu, motiv de dispută între senatori

Data publicării:
basescu profil fb-1

„Este condamnabil faptul că preşedintele actual, şeful de stat al României, nu există în viziunea organizatorilor acestui eveniment istoric. Indiferent cine a fost în spatele omisiunii urgent este rugat de grupul PDL să repare eroarea. Constatăm aici că președintele României de drept, poziția întâi, Traian Băsescu tăiat și semneză cineva ca și cum ar fi șef de tarla”, a spus Dumitru Oprea, senator PDL.

„Toate invitațiile pentru acest eveniment au fost transmise sub semnătura președintelui Senatului, dacă este vreo omisiune îl întrebăm preşedintele Senatului... De fapt este obligaţia protocolară să se facă de către preşedinte”, a răspuns Cristian Dumitrescu, vicepreşedintele Senatului.

Este destul de dificil pentru foarte mulţi dintre noi să ne gândim că la această mare sărbătoare a Senatului este cel care e „autorul unei tentative de omor cu premeditare a Senatului” și ale cărui vise, dacă ajungeau la îndeplinire, aceşti 150 de ani nu se mai împlineau”, a spus Georgică Severin, senator PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri