Traian Băsescu: Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Data publicării:
traian basescu declaratie despre bercea mondial - presidency-3

"Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea", a declarat Traian Băsescu, înainte de a pleca la CE de la Bruxelles. Şeful statului a fost solicitat să transmită un punct de vedere la declaraţia adoptată de Parlament.

"Discutăm despre o declaraţie a Parlamentului pare preia integral susţinerile clanului Bercea şi care judecă înaintea justiţiei.

Este în opinia mea un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei, pentru că toată declaraţia se susţine pe afirmaţiile, pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea.

Din declaraţia directorului SRI reiese că acest clan este în atenţia structurilor de securitate din 2001. Nimeni nu observă două lucruri fundamentale. Că pentru prima dată membrii acestui clan, în frunte cu liderul au fost condamnaţi în mandatul meu, în al doilea rând, nimeni nu ia în consideraţie punctul de vedere al celui acuzat şi totul se sprijină pe probele prezentate de clan şi în al treilea rând nimeni nu ia în consideraţie că fratele meu a făcut denunţul de şantaj şi anul trecut şi anul acesta.

M-am abţinut să fac orice fel de declaraţie deşi am afirmat că ştiu punctul de vedere al fratelui meu, pentru că nu vreau să se spună că influenţez justiţia.

Reacţia mea este la întrebarea dumneavostră şi la declaraţia Parlamentului, care deja a fraternizat cu clanul Bercea. Asta e realitatea României de azi", a declarat preşedintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri