Traian Băsescu: Serviciile s-au implicat, prin Meleşcanu, în campanie. Raportul filajului Bica-Udrea, secret

Data publicării:
traian basescu cadru apropiat-1

Serviciile de informaţii s-au implicat, prin domnul Meleşcanu, în campania electorală. Domnul Meleşcanu era încă şef al Serviciului de Informaţii Externe şi alţii îi strângeau semnături (pentru candidatură, n.r.). Domnul Meleşcanu era director”, a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări, scrie Mediafax.

Întrebat dacă susţine că în campanie s-au implicat serviciile de informaţii sau doar Teodor Meleşcanu, Băsescu a răspuns: „V-am vorbit de Meleşcanu, da? Dar mă tem că reprezenta un serviciu, da? Conducea un serviciu”.

Urmăriți aici ultima conferință a președintelui Traian Băsescu

„V-am spus cu suficient timp înainte că acelaşi domn Meleşcanu, împreună cu primul-ministru, au promovat o Hotărâre de Guvern care eluda CSAT prin care s-a putut masca şi domnia sa a putut să-mi refuze dreptul la informaţia cerută cu privire la ofiţeri sau foşti ofiţeri acoperiţi în Guvern. Deci asta este implicaţie clară”, a spus Traian Băsescu.

El a arătat, răspunzând unei alte întrebări, că a primit raportul solicitat privind filajul Alinei Bica şi al Elenei Udrea, dar că acesta este strict secret.

„În ceea ce priveşte raportul, legat de filajul efectuat pentru doamna Bica şi doamna Udrea în Franţa, la Paris, răspunsul este: Da, am primit raportul şi este strict secret”, a precizat Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri