Profesor la Oxford: Pentru România ar fi util să devină un contribuitor la politica europeană

Data publicării:
roman opinie

Pe 11 decembrie vor vota români din ţară, dar şi din străinătate. Iar până la ziua votului vrem să ştim ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Aceasta este întrebarea la care căutăm răspunsuri.

Iată ce răspunde Corneliu Bjola, profesor la Universitatea Oxford: „Pentru România şi pentru guvernul român ar fi foarte folositor să devină un contribuitor la politica regională, la politica europeană pentru că modul în care este percepută din ce în ce mai mult că aduce valoare, că produce ceva la proiectul european cu atât va fi mai bine respectată şi spun prin acest lucru că aceasta se va reflecta şi pentru cei care trăiesc afară. O percepţie de Românie care contribuie, care produce aduce valoare la proiectul european şi la politica internaţională este întotdeauna o chestie pozitivă”.


 

Cum ai vrea să se se dezvolte, cum ai vrea să se modernizeze? Aşteptăm părerea dumneavoastră, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri