Tu ce vrei să schimbi în România? Ismail Ghiulfer: Fiecare să înţeleagă că are drepturi şi obligaţii

Data publicării:
ismail ghiulfer diasporeza

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

România a pierdut, după Revoluţie, milioane de oameni în favoarea Europei de Vest. Tinerii s-au îndreptat spre ţări ca Spania şi Italia pentru condiţii mai bune de trai. Astfel, ne-am trezit în situaţia de a rămâne fără forţă de muncă şi fără specialişti în diverse domenii. Cum ar trebui să arate România pentru a-şi păstra cetăţenii - e întrebarea la care răspunde o avocată din Constanţa.

Ismail Ghiulfer, avocată: „Pentru România vreau unitate în diversitate. Vreau să fim uniţi, dar totodată vreau să avem păreri diferite pentru că doar având păreri diferite putem face ceva bun pentru ţara noastră. Vreau să avem libertate religioasă, libertate politică, libertate de orice natură, dar şi ca toţi ceilalţi din jurul nostru să respecte libertăţile fiecăruia dintre noi pentru că vedem în ultima vreme că nu se respectă anumite libertăţi. Cu toate acestea trebuie să înţelegem cu toţii că suntem indivizi. Fiecare dintre noi are drepturi, obligaţii şi libertăţi, dar cu toate acestea trebuie să fim cu toţii uniţi pentru o Românie mai bună.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri