Tudose, despre relaţia cu Dragnea: Sorin, mai ardelean, mai mult tăcea. Eu sunt mai de la Brăila

Data actualizării: Data publicării:
dragnea tudose
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Mihai Tudose a negat, joi, la Digi 24, că ar exista tensiuni între el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar a admis că „nimeni nu se înţelege foarte bine tot timpul cu toată lumea”.

În legătură cu acuzațiile că ar fi subordonat liderului de partid, Mihai Tudose a explicat: „Dumnezeule! Guvernul este politic. Evident că este subordonat partidului. Eu sunt vicepreședinte, el e președinte al partidului. Cum adică suntem în subordine? Da!”. O situaţie similară este şi în relaţia cu Parlamentul, care decide, iar Executivul acţionează, noi facem ce spun ei, a arătat Tudose.

Întrebat dacă neagă o șubrezire a relației sale cu Liviu Dragnea, Mihai Tudose a preferat un răspuns anecdotic. „Am auzit o mulțime de povești. Cea mai simpatică - eram cu Liviu Dragnea în mașină, mergeam undeva împreună și în timp ce eram împreună, curgeau niște știri: s-au certat, s-au trântit, s-au bătut, nu mai vorbesc unul cu altul... și unul dintre colegii dvs chiar a sunat: dom'ne, e adevărat? Nu știu sigur, dar ți-l dau pe Dragnea, că suntem amândoi într-o mașină”, a povestit premierul.

El a recunoscut, însă, că „nimeni nu se înțelege foarte bine tot timpul cu toată lumea. Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des acem acest lucru, dar nici foarte rar. Se întâmplă. Fiecare vine cu argumente și se alege variante cea mai bună. Asta nu înseamnă că ne certăm. Eu spun că e bine ceva, el altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia soluție”, a completat premierul.

În context, a comentat și „viciul de comunicare” dintre fostul premier Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea: „Nu comunicau, nu vorbeau. Sorin, mai ardelean, mai mult tăcea decât vorbea. Eu sunt mai de la Brăila. Mă exprim foarte brusc când am ceva de spus. Domnul președinte, fiind și el mai de prin Olt, așa, zonă limitrofă Olteniei, și el la fel”, a spus Mihai Tudose. 

Interviul integral cu premierul Tudose îl puteți urmări aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri