Tudose, ironic la adresa PNL: Au lăsat o colegă mai nouă să citească textul moţiunii, neasumându-şi practic textul

Data actualizării: Data publicării:
tudose 170629_PLEN_CABINET_TUDOSE_23_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a ironizat joi pe liberali în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, remarcând faptul că textul acesteia a fost citit de o „colegă mai nouă”, ceea ce, în opinia şefului Guvernului, echivalează cu faptul că liberalii nu îşi asumă demersul.

tudose 170629_PLEN_CABINET_TUDOSE_23_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Apreciez în primul rând gestul colegilor de la PNL de a lăsa o colegă mai nouă să citească textul, neasumându-şi practic conţinutul. O moţiune de cenzură reprezintă un drept constituţional şi un exerciţiu cât se poate de democratic. Din păcate dvs aţi transformat acest drept legitim într-o oportunitate de a fi populişti, demagogi, de a face un spectacol bazat pe un scenariu total rupt de realitate”, a declarat premierul Mihai Tudose, potrivit News.ro.

Textul moţiunii de cenzură a fost citit în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului de către senatoarea USR Nicoleta Dinu (Detalii aici).

Ea este senator USR de Constanța și profesor universitar la Universitatea Ovidius. De profesie economist, a absolvit Facultatea de Matematică și Științe Economice de la Universitatea Ovidius din Constanța. Ramona Dinu mai are o diplomă de doctor la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri