Turcan: Sunt membri ai PSD care vor susține moțiunea de cenzură

Data publicării:
turcan
Foto: Facebook

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri că există parlamentari PSD care vor susține moțiunea de cenzură inițiată de PNL și USR.

turcan
Foto: Facebook

"Vom vedea că sunt membri ai PSD care vor susține și moțiunea de cenzură pe care PNL a inițiat-o", a afirmat Raluca Turcan, la Parlament.

Liderul PNL a precizat că parlamentari social-democrați au votat amendamentele depuse de liberali la bugetul de stat.

Ea a solicitat din nou abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale.

"Mai avem șapte zile în care să eliminăm această tensiune foarte mare din societate și încercarea de a trage România spre zona gri legislativă din anii '90", a spus Raluca Turcan, citată de Agerpres

De asemenea, liderul PNL a solicitat parlamentarilor PSD ca, în cazul în care nu este abrogată OUG, să voteze proiectul liberalilor privind abrogarea acestui act normativ.

"Răul făcut este deja foarte mare și dacă mai aveți un minim de respect față de această țară trebuie să fie ascultată vocea românilor. Liviu Dragnea a demonstrat până acum că este rupt nu doar de vocea străzii, ci și de propriul partid. Liviu Dragnea este tot mai izolat. Am văzut deja semnale de desolidarizare din partea unor membri PSD față de deciziile conducerii, față de intenția domnului Dragnea de a-și subordona total România, vor mai avea astfel de desolidarizări", a spus Raluca Turcan.

Ea a susținut că, dacă există voință politică, o lege privind abrogarea OUG referitoare la modificarea Codurilor penale poate fi adoptată.

"PNL nu doar că dorește dezbaterea în regim de urgență a acestui proiect legislativ, ci și vot la vedere pentru a ști exact cine își dorește o justiție puternică sau o justiție slabă, pentru a ști exact cine își dorește egalitate de tratament pentru toți cetățenii acestei țări", a adăugat liderul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri