Udrea a cheltuit zeci de mii de euro pe avocați

Data publicării:
elena udrea la digi 2-2

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, că a cheltuit deja câteva zeci de mii de euro pentru plata avocaţilor, sume de bani achitate de firmele la care aceasta este asociat, pentru că, în acest moment, ea nu poate să deschidă niciun cont ori să încaseze bani.

elena udrea la digi 2-2

”Câteva zeci de mii de euro numai pe avocaţi, apărare. (...) Din firmele în care sunt asociat şi unde asocaţii de acolo au fost de acord să mă ajute şi să facă aceste plăţi. Sunt plăţi făcute de aceste firme direct în contul avocaţilor”, a spus Udrea, întrebată câţi bani a cheltuit până acum pentru apărarea sa. 

Elena Udrea spune că în afară de banii cheltuiţi are ”o viaţă total schimbată”.

”Dacă vedeţi că nu mă jelesc pe aici şi nu mă tăvălesc, nu înseamnă că mă duc acasă şi dansez în momentul ăsta. Nu am posibilitatea să am un cont deschis nicăieri, nu am posibilitatea să încasez bani de nicăieri. Sunt un om cu minţile la mine, nu am luat-o razna, dar nici nu e vreo fericire ce se întâmplă. Sigur, oamenii pot să spună că asta este, cu bune şi cu rele, politica”, a mai spus Udrea. 

Elena Udrea a fost vineri la Parlament pentru a-şi studia ultimul dosar în care DNA cere încuviinţarea urmăririi penale a acesteia. În acest moment Elena Udrea este urmărită penal în patru dosare instrumentate de procurorii anticorupţie şi trimisă în judecată într-un alt dosar. 

Unul dintre avocații Elenei Udrea este avocatul Alexandru Chiciu, fost procuror la Parchetul general, care a anchetat cazul Armaghedon II, în timpul guvernării Năstase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri