Un consultant în comunicare politică a explicat de ce comentează Victor Ponta pe Twitter

Data publicării:
victor ponta - fb

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus cu mandat la DNA. Procurorii au descins la firmele care aparţin mamei, surorii şi cumnatului premierului Victor Ponta. Victor Ponta a avut prima reacţie pe Twitter cu privire la ancheta în desfăşurare.

„Acest element de socializare, Twitter, e folosit mai ales după alegerile prezidențiale, când a existat un schimb în tactica de comunicare pe rețelele de socializare în ceea ce-l privește pe Victor Ponta. A trecut pe Twitter, pentru că ai foarte puține caractere la îndemână și comunicarea e foarte limitată. De asta se folosește acest Twitter, mai ales în cazul lui Ponta. E nevoie de o reacție din partea politicianului pe un anume caz, iar Twitter îi oferă posibilitatea să fie foarte scurtă și să nu fie nevoie de foarte multe explicații”, a declarat consultantul în comunicare politică, Adrian Zăbavă.

Acesta a precizat că dacă aceste acuzații se vor confirma, atunci, probabil, premierul va pune accent pe acel „nu cunosc”. „Cred că partea cu „nu comentez”, „e acțiunea justiției”, „legea e aceeași pentru toată lumea”, era reacția normală”, a spus Zăbavă.

„Până în momentul de față nu avem foarte multe detalii, dar e clar că această prezență a lui Ghiță e cea mai surprinzătoare. Această audiere a lui Sebastian Ghiță surprinde foarte mult și cred că vorbim de o zi importantă, dacă e să ținem cont de ce s-a întâmplat în ultimul timp, vedem că azi intrăm și pe acest palier neexplorat al unor oameni foarte strâns legați de Ponta”, a mai spus consultantul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri