Un lider PDL Mehedinţi trece la PNL, cu alți aproape de 80 de aleși locali

Data publicării:
stanisoara 205434040 20mediafax 20foto 20andreea 20alexandru-56940

Ion Mîţu a confirmat înscrierea în PNL, după ce fostul președinte al organizației locale din Mehedinți, Mihai Stănișoară, fost prim vicepreședinte al PDL, s-a mutat în PNL, pe funcția de vicepreședinte.

Ion Mîţu a spus că împreună cu el şi-ar fi anunţat intenţia de a trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari şi 53 de consilieri locali din judeţul Mehedinţi, arată Mediafax.

Ion Mîţu a fost prefect de Mehedinţi în timpul guvernării Boc şi a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pentru funcţia de senator în Colegiul 2 Mehedinţi, unde a pierdut însă alegerile.

Ion Mîţu este cunoscut ca fiind un apropiat al deputatului Mihai Stănişoară, care în 6 martie a trecut de la PDL la PNL.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

Pentru locul de lider al democrat – liberalilor din Camera Deputaților, deținut anterior de Mihai Stănișoară, PDL organizează azi alegeri.

Preşedintele Traian Băsescu a găsit explicaţia pentru plecările de la PDL la PNL. Invitat recent la Digi24, şeful statului a fost întrebat de către jurnalistul Cosmin Prelipceanu dacă, așa cum se vehiculează, Mihai Stănișoară îi poate oferi lui Crin Antonescu acces în serviciile de informații, iar președintele Traian Băsescu a declarat: „Pot să vă dau în scris că nu. Exclus”.

Poate o susținere a masoneriei. Frunzăverde, Stănișoară, pe linia asta s-ar putea”, a completat șeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri