Un senator ALDE îi cere demisia lui Tăriceanu

Data actualizării: Data publicării:
CALIN POPESCU TARICEANU agerpres 8328725

Vasile Nistor, senator și președinte executiv al ALDE, i-a solicitat astăzi, în plen, șefului său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, să-și prezinte demisia atât din funcția de președinte al Senatului, cât și din Parlament.

CALIN POPESCU TARICEANU agerpres 8328725

„A venit momentul să demonstrăm că nu toţi suntem la fel. Unii membri ai Camerei superioare sunt anchetaţi sau au dosare penale şi, din acest moment, consider că a venit momentul să demisioneze din funcţiile deţinute în conducerea Senatului, să renunţe la imunitatea parlamentară sau la mandatul de senator, pentru a se pune la dispoziţia justiţiei (...) Domnule Călin Popescu Tăriceanu, consider că aveţi datoria morală, faţă de România, să vă prezentaţi demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât sunteţi anchetat pentru mărturie mincinoasă şi pentru favorizarea infractorului”, a spus Vasile Nistor, în plenul Camerei Superioare.

Senatorul Vasile Nistor a intrat în Parlament, în 2012, sub sigla Partidului Conservator. Anterior, el a fost senator și deputat PDL (PD). Vasile Nistor este la al șaselea mandat de parlamentar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri