Un vicepremier și câţiva aleşi PSD l-au susținut pe Dragnea la DNA. Cine sunt și cum își motivează gestul

Data actualizării: Data publicării:
171113_DRAGNEA_DNA_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost citat la DNA în această dimineață. În fața Direcției anticorupție a fost așteptat de zeci de susținători. Printre aceștia, vicepremierul Paul Stănescu, parlamentarii PSD Claudiu Manda și Andreea Cosma și secretarul general al PSD, Marian Neacșu. A fost prezent și numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău.

171113_DRAGNEA_DNA_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Sunt aici în calitate de senator, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedinte al partidului”, a spus Paul Stănescu.

„Credem că orice coleg aflat în impas are nevoie de susţinere şi o vom acorda tuturor. Ne-am întâlnit ieri la TSD si acolo am decis să fim prezenţi. Este vorba de un coleg, preşedintele partidului, şi primează prezumţia de nevinovăţie şi noi vom fi alături de dumnealui. Am venit să îl susţinem pe preşedintele nostru, nu am venit să luăm cu asalt, vom avea o manifestare cât se poate de paşnică”, a spus Marian Neacşu.

„La ultimele două participări la ICCJ nu ar fi trebuit să fie admonestat şi batjocorit. Nu am venit să punem presiune”, a spus deputatul Claudiu Manda. El făcea aluzie la momentul în care mai mulți contestatari l-au așteptat la DNA pe Liviu Dragnea cu o pereche de cătușe.

Oficialii PSD au spus că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre demersul lor.

Liviu Dragnea a stat la DNA aproximativ o jumătate de oră. Conform surselor Digi24, Dragnea a fost citat la DNA în calitate de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie, iar una dintre acuzații este abuzul în serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri