Unde candidează Alina Gorghiu la alegerile parlamentare

Data publicării:
alina gorghiu la digi24

 

„Am crezut că e o glumă acest zvon, că eu voi candida în Vrancea. Am zis clar însă că  nu merg intr-o filială bună, o să merg undeva unde o să încerc să maximizez rezultatul, undeva  unde PNL-ului i-a fost mai greu. Mi-aş dori însă ca PNL Vrancea să desemneze oameni care sunt un magnet de voturi, mi-aş dori ca lista PNL Vrancea pentru parlamentare să fie cea mai bună posibil. Nu voi candida la Vrancea, e sigur”, spus Alina Gorghiu.

Întrebată de jurnalişti dacă numele lui Nini Săpunaru va fi prezent pe lista celor care vor candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamnă, Alina Gorghiu a declarat că Săpunaru este un parlamentar cu experienţă, dar decizia nu-i aparţine ei, ci filialei PNL Vrancea.

„Nu stabilesc eu candidaţii, domnul Săpunaru e un parlamentar, dacă nu mă înşel  la al patrulea mandat, e un parlamentar  cu experienţă al PNL; dar decizia nu-mi aparţine mie ci integral filialei, mă aştept să existe o competiţie între cei care-şi doresc să candideze şi decizia să fie luată în forul de conducere astfel încît, în urma votului,  să rămână o echipă iar cei mai buni să meargă să candideze”, a adăugat Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri