V. Ponta, întrebat dacă vrea să revină la conducerea PSD sau a guvernului: Nici una, nici alta

Data publicării:
ponta la tribuna congres psd

 

''Nici una, nici alta. Mi-e bine unde sunt, am funcția de membru de partid, dar, după cum ați văzut, se aude când vreau să zic ceva'', a spus Ponta.

Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce va face dacă partidul îl va propune prim-ministru.

''O să am grijă să nu mă propună. Pentru că dintre miniștrii care au făcut parte din guvernul meu sunt suficient de mulți care pot să fie prim miniștri, fără să trebuiască, ca mine, o dată la șase săptămâni să se ducă la Înalta Curte ca să explice ce am făcut acum 11 ani ca avocat'', a precizat Ponta.

Fostul premier a vorbit și despre președinția Camerei Deputaților.

''Ceea ce mă preocupă și ceea ce fac cu mare plăcere este efortul alături de colegii mei din conducerea centrală a PSD de a-i sprijini în mod clar și cu ceea ce putem noi pe colegii noștri la alegerile locale (...). Despre Camera Deputaților, după cum ați putut constata nu trebuie să am neapărat o funcție ca vocea mea să se facă auzită. Restul, ce se întâmplă la Camera Deputaților e o decizie a conducerii PSD. Mie mi se pare un pic de râs situația, ca să fiu sincer. Nu mi-am închipuit că cineva fuge cu scaunul. Nu sunt eu cel în măsură să comentez. E, repet, o decizie a PSD, a Camerei Deputaților. (...) Sunt într-o perioadă în care mă bucur de faptul că nu am funcție'', a afirmat Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri