Valeriu Zgonea, la un pas de demisie

Data publicării:
zgonea captura

Întrebat de jurnalişti ce se întâmplă, Valeriu Zgonea a răspuns că decizia nu este a partidului, sugerând astfel că Liviu Dragnea nu s-a consultat cu liderii PSD înainte să anunţe public că nu demisionează, ci doar le-ar fi comunicat acestora ce a hotărât singur. Întrebat dacă demisionează din partid, preşedintele executiv al PSD a precizat că se gândeşte până luni. Apoi, Valeriu Zgonea a refuzat să comenteze mesajul de pe Facebook al lui Victor Ponta, în care fostul premier vorbea despre „ofiţerii acoperiţi sau descoperiţi care vor să preia” partidul.

Întrebat de ce Valeriu Zgonea nu s-a aflat alături de el în momentul în care a anunţat că îşi păstrează funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a refuzat să răspundă. A susţinut că s-a consultat cu preşedintele executiv, dar spune că nu ştie dacă acesta îl susţine.

„Până la urmă, fiecare e liber să se exprime”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat ce i-a spus lui Valeriu Zgonea atunci când acesta a anunţat că se gândeşte să demisioneze, preşedintele PSD a afirmat că i-a explicat acestuia motivele pentru care a luat dezia să rămână în funcţie.

„Eu i-am spus ce mi-am spus şi mie în aceste zile, pentru că nu-s copil... Sau nu am fost copil ca să am speranţe deşarte pentru ziua de astăzi. Ceea ce mi-am spus şi mie, şi anume: dincolo de interesul personal, dincolo de planul personal, avem toţi o datorie uriaşă faţă de acest partid. Toţi trebuie să ne gândim că dincolo de umorile personale, de interesele personale, ţara asta are nevoie de PSD”, a spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri