Vasile Dîncu: „Unii dintre colegii mei mai tineri n-au gustat din puterea care te prostește și te duce la exagerări”

Data publicării:
vasile dincu in fata ta 1 1

 

Unii dintre colegii mei mai tineri, cei mai mulți sunt mai tineri, n-au gustat din puterea care te prostește și te duce la exagerări și se comportă, pentru că așa sunt ei, sunt tineri, corecți sau mai simpli, profesioniști, cu slăbiciuni, așa cum suntem toți, dar pe care și le acceptă și încearcă să le depășească”, a spus Vasile Dîncu, la un post de televiziune.

El mai spune că membrii Guvernului sunt mereu „trași de mânecă” să nu se considere legitimi, în ciuda faptului că Parlamentul a legitimat actualul Executiv.

Cred că este și o formă de culpă, să zicem așa, care se induce mereu: 'Voi nu sunteți legitimi, tăceți din gură, munciți acolo că oricum nu faceți bine și nu sunteți la fel de deștepți ca noi'. Dar, în principiu, este următorul lucru. Atâta treabă ai acolo și atâta libertate atunci când, totuși, nu ești foarte dependent de, să spunem așa, o mie de telefoane, care să vină din toate părțile și să-ți aducă aminte că 'Te-am votat', încât ai timp să te ocupi și ești obligat să fii om în primul rând și mai puțin deținătorul unei forțe supranaturale”, a mai spus Vasile Dîncu.

Declarațiile sale vin în contextul unui schimb dur de replici între mai mulți politicieni și membri ai Guvernului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri