Vicepreşedinte USR: Nicuşor Dan îşi anunță joi decizia referitoare la demisie

Data actualizării: Data publicării:
elek levente fbcrop

Vicepreşedintele USR Elek Levente, preşedinte al USR Cluj, a declarat, miercuri seară, pentru News.ro, că liderul partidului, Nicuşor Dan, care şi-a anunţat demisia din funcţie după şedinţa Biroului Naţional, îşi va face publică joi decizia pe această temă.

elek levente fb
Foto: Facebook

S-a votat poziţionarea partidului vizavi de revizuirea Constituţiei. Nicuşor Dan a anunţat duminică, la şedinţa Biroului Naţional precedent, că dacă partidul se poziţionează, el ia în considerare să îşi dea demisia. În seara asta nu s-a discutat despre demisie. Urmează să ia el o decizie aşa cum crede de cuviinţă şi să o anunţe mâine (joi – n. red.). El a zis va lua o decizie şi o va anunţa mâine”, a spus Elek Levente.

El a confirmat că decizia partidului în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei a fost luată cu 11 voturi „pentru” poziţionarea împotriva modificării Constituţiei, 8 voturi „împotrivă” şi 2 abţineri.

Preşedintele USR Nicuşor Dan a anunţat, miercuri seară, în şedinţa Biroului Naţional al partidului, că demisionează din funcţie, după ce conducerea USR a decis prin vot să se poziţioneze împotriva revizuirii Constituţiei pentru redefiniriea familiei. După vot, Nicuşor Dan a părăsit şedinţa, spunând că demisionează, potrivit unor participanți la ședință.

Nicuşor Dan a fost criticat recent de Cristian Ghinea pentru lipsa unei poziţii clare a USR pe tema modificării Constituţiei în sensul redefinirii familiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri