Victor Ponta: Am depus deja solicitarea pentru parlamentare

Data publicării:
PONTA
Foto: Digi24

Fostul premier Victor Ponta spune că a depus, la organizația PSD Gorj, solicitarea pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

PONTA
Foto: Digi24

E importantă opinia structurilor locale (eu am depus deja solicitarea la Organizația mea PSD din Gorj), dar trebuie propuși și oameni noi și care vor fi utili în viitor — să ne amintim că Emil Boc s-a afirmat întâi la București și apoi la Cluj, eu sunt bucureștean "adoptat" de Gorj, și exemplele sunt multiple!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

El consideră că „marea șansă (pentru România, nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate și competență în viitorul Parlament”.

Marea șansă (pentru România nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate și competență în viitorul Parlament/ oameni care să recâștige prestigiul și încrederea pentru această instituție fundamentală a unui stat democratic (nu întâmplător a fost principala țintă a Sistemului și a Propagandei), care să facă legi mai bune și să controleze Guvernul sau Președintele atunci când e cazul (așa cum prevede Constituția și principiul echilibrului între puterile Statului)!”, spune Ponta.

El susține că „PSD este singurul partid care poate, fără probleme, să propună o listă completă”, „cu oameni care deja au dovedit în Guvern și în autoritățile locale că știu și să facă (nu doar să critice și să înjure)/ cu tineri de viitor și femei competente și implicate (cred că "frumusețea" contează în politică doar dacă e și interioară — altfel ca la concursurile de Miss)”, a adăugat el.

Îmi doresc ca în 2016 parlamentarii PSD să reprezinte voința electoratului nostru și viziunea politică a conducerii PSD — nu interese ale unor oameni și sisteme care de 25 de ani îi insultă și umilesc pe cei care ne votează/ și care tot de 25 de ani își doresc doar să ne distrugă!”, a mai scris Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri