Cum s-a ajuns la „noaptea ca hoții” în opinia lui Victor Ponta

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta - serios

Fostul premier Victor Ponta a criticat actualul executiv pentru modul în care a gestionat „povestea cu OUG 13”. El spune că ar fi dat ordonanța, dar în timpul zilei, explicând ceea ce trebuie îndreptat, alături de liderii coaliției de guvernare.

victor ponta - serios

„Da, aş fi dat ordonanţa. Aş fi venit ziua, să explic cu liderii coaliţiei. Mie mi s-a părut absurd faptul că nu au ieşit cei care sunt liderii coaliţiei, nu au avut ocazia să explice”, a spus Victor Ponta la un post de televiziune.

El adaugă că modul în care s-a gestionat „povestea cu OUG 13” a fost „dezastruos”.

Dintr-un motiv corect, să îndreptăm nişte lucruri neconstituţionale, nişte abuzuri, am ajuns «noaptea ca hoţii»”, a spus Victor Ponta, potrivit News.ro.

El a adăugat nu s-ar fi ascuns după povestea cu aglomeraţia din penitenciare, ci ar fi explicat că trebuie îndreptate nişte abuzuri.

Ordonanța de Urgență 13, între timp abrogată, a fost adoptată în seara de 31 ianuarie, în jurul orelor 22.00, și publicată în Monitorul Oficial la ora 01.00 din noapte . Unul dintre sloganurile protestelor masive care au urmat a fost „noaptea ca hoții”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri