Victor Ponta, atac la M.R.Ungureanu: Decideți singuri dacă e de râs sau de plâns

Data publicării:
ponta la guvern fb

Foto: Facebook

„Vă rog să citiți și să decideți singuri dacă este de râs sau de plâns - ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu despre PNL pe 27 aprilie anul acesta:

În urmă cu trei ani, ați trișat și ați câștigat. Ați mizat pe foamea de putere, ați speculat nemulțumirea românilor, ați negociat cu lașii, i-ați cumpărat pe cei mai slabi și ați câștigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ați înfruptat lacom, așa cum ați învățat în toate guvernările din urmă.

Celor curioși și dornici să știe de mine le răspund astfel: n-am dispărut nicăieri. Am doar răbdare” - contul de Facebook al lui MRU, pe 27 aprilie”, a scris Victor Ponta pe Facebook, susținând că declarațiile lui M.R.Ungureanu îi vizau pe liberali.

Va rog să citiți și să decideți singuri dacă este de râs sau de plâns - ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu despre PNL pe...

Posted by Victor Ponta on Tuesday, June 30, 2015
Mihai Răzvan Ungureanu, propus de Klaus Iohannis la șefia SIE

Senatorul liberal Mihai Răzvan Ungureanu a fost nominalizat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe. Numirea acestuia va fi votată la ora 17.00, în plenul reunit al Parlamentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri