Victor Ponta: Cereți bonurile fiscale! Cu cât aveți mai multe, cu atât aveți mai multe șanse la loterie!

Data publicării:
haos bonuri fiscale-2

Cereți și păstrați bonurile fiscale! Cu cât aveți mai multe, cu atât aveți mai multe șanse la loterie!Bonurile fiscale...

Posted by Victor Ponta on Saturday, April 4, 2015

Cereți și păstrați bonurile fiscale! Cu cât aveți mai multe, cu atât aveți mai multe șanse la loterie! Bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie — 28 martie 2015 vor participa la prima extragere organizată de Loteria Română în data de 13 aprilie, care are alocat un fond de premiere de 1 milion de lei”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

El își încheie postarea făcând trimitere la pagina de internet a Ministerului Finanțelor Publice, care a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că a fost lansat, în dezbatere publică, proiectul de Ordin al ministrului Finanțelor Publice pentru aprobarea Instrucțiunilor de punere în aplicare a Ordonanței Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, a Regulamentului de organizare și desfășurare a extragerilor, a modelului și conținutului cererii de revendicare a premiilor, precum și pentru instituirea Comisiei pentru supravegherea efectuării extragerilor Loteriei bonurilor fiscale.

Cum vor fi extraşi câştigătorii la loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie a unui număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, stabilit prin extragerea succesivă a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9, precum şi un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului pentru care se organizează loteria.

La extrageri va fi prezentă o comisie de supraveghere, care va fi formată din reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, ANAF şi Loteriei Române. De asemenea, vor putea participa mass-media şi observatori, în limita spaţiului disponibil în locaţie.

Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, are informaţiile lizibile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Rezultatul extragerii va fi postat pe site-urile Ministerului Finanţelor şi ANAF pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile, iar câştigătorii trebuie să revendice premiul în maxim 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri