Victor Ponta, contraatac la „Guvernul Familiei Iohannis”

Data publicării:
PONTA

„Deci iată că „Guvernul Lui”, sau al „tehnocraților” sau „Guvernul Familiei Iohannis”, etc., se pregătește să iasă din scenă în modul cel mai jalnic posibil/fiind evident că nu sunt în stare de nimic și că rezultatele lor până la sfîrșitul anului vor fi dezastruoase s-au hotărât la spartul târgului să găseasca vinovați pentru propria incompetență (sigur că „Greaua Moștenire” e metoda clasică)! Și Propaganda jubilează ca înainte de alegerile locale, când ne anunțau că Predoiu va fi „elected” Primar General???

Consecințe? Simplu :

1. Dincolo de Propaganda lor clasică toți oamenii normali și de bun simț din această țară fac o comparație simplă între anii 2012-2015 (creștere economică, plătit datoriile la FMI fără a lua alți bani, inflație inexistentă, curs valutar stabil, taxe scăzute, salarii și pensii mai mari, subvenții în agricultură, fonduri europene de miliarde , investiții în administrația locală, creștere de exporturi și locuri de muncă, coerența în actul guvernamental) și „Guvernul Lui” din anul 2016 - urechiști, funcționari de mâna a țaptea de la Bruxelles, navetiști, oengiști agresivi foști lefegii ai lui Soros, asistentele kaghebiste ale lui Macovei și cunoștințele din Sibiu ale „Șefului” - bani europeni zero, investiții zero, subvenții zero, creșteri de salarii și pensii zero, încasări la buget dezastru, politici economice și fiscale zero! Dar „Guvernul Lui” a îndeplinit principalele sale obiective de guvernare: vila pentru Iohannis/ mașini noi (BMW, normal, prietenii știu de ce?) în coloana oficială a lui Iohannis și acum avion pentru Iohannis - bănuiesc că asta va fi tot ce rămâne după ei!

2. Parcă anul trecut în Noiembrie naivii credeau că e bine să vină tehnocrații că sunt competenți, serioși și măcar nu fac politică - iată stimați concetățeni , „tehnocrații” lui Iohannis sunt incompetenți, neserioși și nu mai fac nimic altceva decât politică, și chiar o politică de foarte proastă calitate.

3. Pot să mai facă ei și propagandiștii lor încă zece schimbări de strategii, concluzia și verdictul a 90% din români pentru „Guvernul Lui” sunt deja stabilite - DEZASTRU!

Vestea proastă e că în 2017 toți românii vor achita din buzunarul lor nota de plată pentru incompetența și prostiile guvernamentale din 2016! Ghinion, nu?”, a scris Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri