Victor Ponta: „Dacă dl Dragnea mă susține, candidez la Cameră, dacă nu mă susține, nu candidez”

Data publicării:
victor ponta discurs microfon

Eu nu m-am trezit că vreau funcție, că am avut. În campanie și dl Dragnea și mai mulți colegi au zis să mă implic. M-am implicat. Au zis să fiu șef la Cameră și am zis că de acord. Acum e foarte simplu. Dacă dl Dragnea mă susține, candidez la Cameră, dacă nu mă suține nu candidez, că nu o să ne certăm în PSD. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Nu ne certăm și nu e niciun conflict”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă va accepta să fie șef de campanie al PSD la alegerile parlamentare, așa cum a lăsat Liviu Dragnea să se înțeleagă ieri, Victor Ponta a răspuns: „Nu vreți totuși să vorbească dânsul, de ce să vorbesc eu?”. A refuzat să răspundă și la întrebarea dacă preferă să conducă forul legislativ sau campania electorală pentru parlamentare.

Decizia politică e la președintele partidului și eu sunt cel mai disciplinat om al partidului. Nu am de ce să mă cert pentru o funcție. Am avut funcții și o să mai am”, a adăugat el.

Vreau să-mi fac treaba față de PSD și de cei care m-au ales, cred că mi-am făcut-o bine și la locale, și în toamnă candidez la Parlament, îmi ajut partidul din tot sufletul”, a mai spus Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri