Victor Ponta: Dacă nu apare nimic neprevăzut, voi veni mult mai repede acasă

Data publicării:
victor ponta

 

FOTO Mediafax

"Delegarea din punct de vedere al Constituţiei pentru Oprea (Gabriel Oprea, prim-ministru interimar-n.r.) este de maximum 45 de zile. La ceea ce mi-au spus doctorii, urma să rămân cam 28 de zile, dar probabil - nu probabil, dacă nu apare nimic neprevăzut la evoluţia mea - voi veni mult mai repede. Săptămâna viitoare, am o perioadă de fizioterapie şi de recuperare intensivă şi, după aceea, cred că pot să vin acasă, vă daţi seama că îmi doresc acest lucru", a spus Ponta la un post de televiziune.

Premierul a spus că vorbeşte permanent cu membrii Guvernului, că a fost vizitat de către miniştri şi că primeşte informaţii zilnic atât despre activitatea Executivului, cât şi despre aspecte politice.

"Am vorbit cu Oprea puţin mai devreme, de altfel am vorbit în fiecare zi cu el, am vorbit cu ceilalţi colegi ai mei, m-au vizitat miniştri. Nu sunt chiar rupt aşa de realitate, doar că...ce să fac ? Stau cu piciorul în sus şi nu pot să mă mişc, dar pot să vorbesc", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri